FORGOT YOUR DETAILS?

Route

Hoe bereikt u Lindanusstraat 16 met openbaar vervoer?

Reis met trein naar station Nijmegen (Centraal). Nijmegen Centraal is bereikbaar vanuit de richting Arnhem, Den Bosch en Venlo.

Voor het Centraal station is een busstation met stads- en streekbussen. Neem stadsbus 14 en stap uit in de Kanunnik Faberstraat bij de halte Pater Eijmardweg. Loop de straat verder uit richting Heyendaalseweg en sla rechtsaf. Na 75 meter linksaf naar Lindanusstraat. Na 150 meter aan de linkerkant is uw bestemming Lindanusstraat nummer 16.

Voor het station staan ook (trein)taxi’s.

Hoe bereikt u Lindanusstraat 16 met de fiets/auto?

Vanuit de richting Arnhem/Centrum/Nijmegen noord en oost:

Volg de Canisiussingel richting Keizer Karelplein. Sla linksaf richting Prins Berhardstraat en vervolg op Coehoornstraat. Steek de Groesbeekseweg over en vervolg op Heyendaalseweg richting Universiteit en rijdt voorbij het Universitair Sportcentrum met de bocht mee op de Heyendaalsweg. Na 600 meter linksaf naar Lindanusstraat. Na 130 meter aan de linkerkant is uw bestemming nummer 16.

Vanuit de richting Malden/Nijmegen zuid:

Volg de Rijksweg richting Nijmegen. Sla rechtsaf naar de Scheidingsweg. Na Na 1 kilometer linksaf naar de Heyendaalseweg. Na 75 meter de eerste straat rechtsaf naar Lindanusstraat. Na 130 meter aan de linkerkant is uw bestemming nummer 16.

Vanuit de richting Den Bosch/Nijmegen west:

Volg de Weg door Jonkerbos richting Hatertseweg. Steek de Hatertseweg over en vervolg op de Grootstalselaan. Steek de St. Annastraat over en vervolg op de Scheidingsweg. Na 1 kilometer linksaf naar de Heyendaalseweg. Na 75 meter de eerste straat rechtsaf naar Lindanusstraat. Na 130 meter aan de linkerkant is uw bestemming nummer 16.

TOP