Route

Hoe bereikt u Graafseweg 274 met openbaar vervoer?

Reis met trein naar station Nijmegen (Centraal). Nijmegen Centraal is bereikbaar vanuit de richting Arnhem, Den Bosch en Venlo.

Voor het station is een busstation met stads- en streekbussen. Neem stadsbus 2 richting Weezenhof (niet richting St. Maartenskliniek) of streekbus 21 richting Grave. Stap uit bij de halte Wolfkuilseweg. U staat dan voor bedrijfsverzamelgebouw Augustinus. Voor het station staan ook (trein)taxi’s.

Hoe bereikt u Graafseweg 274 met de auto?

Vanuit de richting Arnhem, Utrecht en Rotterdam:
Vanaf Arnhem, de A12 (Utrecht) of de A15 (Rotterdam) rijdt u via de A50 naar de A73. Op de A73 volgt u Nijmegen. Rijd richting Centrum tot aan de N326 (de Graafseweg) en blijf dan Centrum aanhouden over de N326. Na een stuk bos aan uw linkerzijde staat verzamelgebouw Augustinus aan uw linkerzijde.

Vanuit de richting Den Bosch:
Vanaf de A50 bij verkeersplein Ewijk neemt u de A73. Op de A73 volgt u Nijmegen. Bij de eerste verkeerslichten rijdt u rechtdoor over de brug van het Maas-Waalkanaal en direct daarna gaat u bij de stoplichten linksaf. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf (Wolfkuilseweg) en bij de vijfde verkeerslichten boven aan de heuvel wederom rechtsaf. Na 200 m rechts staat verzamelgebouw Augustinus aan uw rechterzijde.

Vanuit de richting Venlo:
Vanaf de A73 neemt u de derde afslag naar Nijmegen (industrieterrein Nijmegen). Bij de eerste verkeerslichten rijdt u rechtdoor over de brug van het Maas-Waalkanaal en direct daarna gaat u bij de stoplichten linksaf. Bij de tweede verkeerslichten gaat u rechtsaf (Wolfkuilseweg) en bij de vijfde verkeerslichten boven aan de heuvel gaat u wederom rechtsaf. Na 200 m staat verzamelgebouw Augustinus aan uw rechterzijde.

Vanuit de richting Arnhem (via N325):
U rijdt via de N325 over de Waalbrug de stad binnen. Op de grote rotonde (Keizer Karelplein) aangekomen rijdt u deze ruim voor de helft rond en neemt u de afslag naar N326 (Graafseweg). U volgt deze weg over de spoorbrug. Na 1,2 km staat verzamelgebouw Augustinus aan uw rechterzijde.

 

TOP