FORGOT YOUR DETAILS?

Wie ben ik?

Marleen

Ik ben Marleen van Kalmthout (1962)

Aanvankelijk heb ik zowel met individuele leerlingen als met grote en kleine groepen in het basisonderwijs gewerkt. Hier kon ik een persoonsgerichte, affectieve benadering niet voldoende zoals het mij paste aan bod laten komen.

Aan de Academie voor Haptonomie (Doorn) heb ik de opleiding tot haptotherapeut gevolgd en deze in 2005 afgerond.

In de haptonomiepraktijk geef ik haptotherapie, massage en massagecursussen.

Ik ben geschoold in oosterse-, klassieke- en sportmassage, voetreflexmassage en waterrelaxatie.

Naast mijn activiteiten in mijn praktijk werk ik sinds 2006 als docent met studenten geneeskunde aan het UMC Radboud en ben ik betrokken bij het afnemen van toetsen voor artsen die in het buitenland geschoold zijn en in Nederland aan de slag willen.

Sinds 2020 ben ik in dienst bij de Driestroom en begeleid ik in basis-, speciaal- en speciaal basisonderwijs kinderen die extra zorg en aandacht nodig hebben.

TOP